Werken bij Groep Thoen

Droom je van een commerciële uitdaging in onze fantastische autosector? Of ben jij op zoek naar een technische job in de innovatieve wereld van automotive? Is klantvriendelijkheid voor jou vanzelfsprekend? Ben jij een doorzetter met flair voor sociale contacten? Beschik je over administratieve vaardigheden of heb je andere communicatieve kwaliteiten die wij zoeken?

Ontdek hier al onze vacatures en misschien ben jij wel die geschikte kandidaat waar we al de hele tijd naar op zoek zijn!

Stuur ons snel jouw CV!

Onze vacatures

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Bekijk onze bedrijfsvideo

Ontdek onze visie, missie en onze toewijding aan klanttevredenheid bij Groep Thoen.

Wij zijn gevestigd in Zuid-Oost-Vlaanderen, inclusief de Dendervallei en Vlaamse Ardennen. Meerbepaald de regio's rond Aalst, Ninove, Zottegem, Geraardsbergen, Hofstade en Wieze.

Wij zetten in op jouw persoonlijke ontwikkeling

Bedrijf met familiale waarden

Salaris in lijn met je competenties

Boeiende autosector

Groep Thoen's Visie : uw tevredenheid is onze drive!

Onze medewerkers bundelen hun kennis en ervaring om de tevredenheid van onze klanten voortdurend te verbeteren. We streven naar constante verbetering van onze interne processen door gezonde groei, professionalisme en zorg voor onze medewerkers.

Groep Thoen is een familiale en lokale werkplek die duurzame mobiliteitsoplossingen biedt voor iedereen. Ons ultieme doel is om een buitengewone klantenbeleving en tevredenheid te realiseren, waarbij we ons lokaal en familiaal karakter combineren met een duurzame aanpak.

Goesting & Fun

Iedere dag streven we er naar om de zaken positief en ambitieus aan te pakken. We kennen geen problemen, enkel uitdagingen en houden van het motto "work hard, play hard". Het ganse team straalt goesting uit en is bereid om bruggen te verzetten. We hebben liefde en passie voor onze job en voor onze mensen. Daarnaast mag het plezant zijn. Lachen is nu éénmaal gezond.

Oprechte waardering

De medewerkers zijn de werkelijke kracht van ons bedrijf. Zij staan centraal en zorgen dagelijks voor een uitmuntende klantentevredenheid en een goede vibe. Een schouderklopje en een welgemeende dank-je-wel aan elk van hen is dan ook op zijn plaats.

Klantbeleving

Wij nodigen onze klanten graag uit op onze eigen events om kennis te maken met onze producten en diensten. Zowel particulieren als fleetklanten zijn steeds welkom om een testrit te maken. Ons personeel staat hen met raad en daad bij om hen wegwijs te maken in de nieuwste autotechnologieën.

Waar kunnen we jou binnenkort vinden?

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van Jobtoolz, ons online sollicitatieplatform, uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of "GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?