Werken bij Groep Thoen

Groei met ons mee en versterk ons gepassioneerd team!

Onze vacatures

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Vacatures bij Thoen

Droom je van een commerciële uitdaging in onze fantastische autosector? Of ben jij op zoek naar een uitdagende technische job in de boeiende en vernieuwende wereld van automotive? Is klantvriendelijkheid je tweede natuur? Ben jij een doorzetter met flair voor sociale contacten? Beschik je over een goeie portie administratief talent of heb je andere communicatieve kwaliteiten die wij zoeken? Ontdek hier al onze vacatures en misschien ben jij wel die geschikte kandidaat waar we al de hele tijd naar op zoek zijn! Kruip in je toetsenbord en stuur ons snel jouw CV! Misschien tot binnenkort?

Wij zetten in op jouw persoonlijke ontwikkeling

Bedrijf met familiale waarden

Salaris in lijn met je competenties

Boeiende autosector

If everyone is moving forward together, then success takes care of itself.

Groep Thoen's Visie : uw tevredenheid is onze drive!

Onze medewerkers bundelen hun kennis en ervaring om de tevredenheid van de klanten naar een hoger niveau te tillen en uiteraard proberen we onze klanten steeds beter van dienst te zijn door onze interne processen steeds te analyseren en te verbeteren waar mogelijk. Dat doen we door een gezonde groei, doorgedreven professionalisme en met een hart voor onze medewerkers. Vertrouwen, gastvrijheid, respect en uitstekende service zijn de waarden die we hier bij ons hoog in het vaandel dragen. Ons doel is een uitzonderlijke klantenbeleving en tevredenheid.

Goesting & Fun

Iedere dag streven we er naar om de zaken positief en ambitieus aan te pakken. We kennen geen problemen, enkel uitdagingen en houden van het motto "work hard, play hard". Het ganse team straalt goesting uit en is bereid om bruggen te verzetten. We hebben liefde en passie voor onze job en voor onze mensen. Daarnaast mag het plezant zijn. Lachen is nu éénmaal gezond.

Oprechte waardering

De medewerkers zijn de werkelijke kracht van ons bedrijf. Zij staan centraal en zorgen dagelijks voor een uitmuntende klantentevredenheid en een goede vibe. Een schouderklopje en een welgemeende dank-je-wel aan elk van hen is dan ook op zijn plaats.

Klantbeleving

Wij nodigen onze klanten graag en regelmatig uit op onze eigen events om kennis te maken met onze producten en diensten. Zowel particulieren als fleetklanten zijn steeds welkom om een testrit te maken. Ons personeel staat hen met raad en daad bij om hen wegwijs te maken in de nieuwste autotechnologieën

Waar kunnen we jou binnenkort vinden?

Bekijk onze publireportage van januari 2022

Elk jaar komt de regionale TV op bezoek om te polsen welke projecten Groep Thoen voorop stelt voor het komende jaar.

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van Jobtoolz, ons online sollicitatieplatform, uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of "GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?